U bent hier

Agenda

Jaarcongres: 'Samen aan de slag met Stedelijke Transformatie'

Gemeenten, marktpartijen en andere betrokkenen gaan in het programma Stedelijke Transformatie aan de slag om binnenstedelijke gebiedstransformaties te versnellen en op te schalen. Dat is noodzakelijk vanwege de omvangrijke woningbouwopgave en tal van andere maatschappelijke opgaven. Tijdens het jaarcongres krijgt u praktische voorbeelden en handvatten en deelt u kennis en ervaring met andere professionals. 

donderdag, februari 22, 2018 -
12:00 tot 17:00
Locatie: 
De Rijtuigenloods, Amersfoort

The Social Conference

The Social Conference is een Nederlands congres over social media strategie voor ,grotere organisaties. Op donderdag 22 maart 2018 vindt de negende editie plaats in Amsterdam. TSC18 gaat over het toepassen van social in business, commerce, sales, service en reputatie management. Belangrijke thema's zijn de invloed van kunstmatige intelligentie en bots, de verbreding van social data, het menselijke aspect in social en de toekomstverwachtingen van social in combinatie met the internet of things.

donderdag, maart 22, 2018 - 09:00
Locatie: 
Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

PROVADA

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 24.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. 

dinsdag, juni 5, 2018 - 12:00 tot vrijdag, juni 8, 2018 - 12:00
Locatie: 
RAI Amsterdam

Woningmakelaar van het jaar is een initiatief van Vastgoed Actueel