U bent hier

Agenda

Ontbijtsessie Naar een gasloze woningmarkt

Op de Vastgoedmarkt Ontbijtsessie van 11 september staat de transitie naar een aardgasloze woningvoorraad en -woningbouw centraal. Duurzaamheidsexperts en woningbeleggers delen het laatste nieuws, hun inzichten en rendabele strategieën.

dinsdag, september 11, 2018 -
08:00 tot 11:00
Locatie: 
JLL Amsterdam, Strawinskylaan 4113, Amsterdam

Training Facebook en Instagram contentstrategie

Bent u werkzaam binnen de woningmakelaardij en wilt u starten met social media of uw huidige activiteiten naar een hoger plan tillen? Dan is dit de training voor u! Tijdens de training Facebook en Instagram contentstrategie maakt u kennis met alle social media trends die er toe doen en leert u wat Facebook en Instagram concreet voor u als makelaar kunnen betekenen. Ook leert u hoe u low-budget en snel visueel aantrekkelijke social media content produceert.

dinsdag, september 18, 2018 -
09:30 tot 16:30
Locatie: 
Beeckestijn Business School, Leusden

Studentenhuisvesting Congres

Wat is het beleid ten aanzien van studentenhuisvesting? Waar liggen de kansen voor ontwikkelaars en beleggers? Wat voor woonvormen zijn er allemaal en welke ontwikkelingen zitten er in de pijplijn? Kom naar het Studentenhuisvesting Congres en praat mee. 

donderdag, september 20, 2018 -
12:00 tot 17:30
Locatie: 
B. Amsterdam, B3, Johan Huizingalaan 400, Amsterdam

Training effectief adverteren op Facebook en Instagram

Instagram en Facebook domineren het social media landschap in Nederland. Steeds meer Nederlanders vinden een woning (en makelaar) via Facebook. Benieuwd hoe u kunt starten met adverteren op Facebook of uw huidige campagnes kunt verbeteren? Dan bent u bij de training effectief adverteren op Facebook en Instagram aan het juiste adres. Tijdens deze training leert u namelijk hoe u binnen de woningmakelaardij zelf effectief adverteert op Facebook en Instagram. 

dinsdag, september 25, 2018 -
09:30 tot 16:30
Locatie: 
Beeckestijn Business School, Leusden

Meesters in Maatwerk

Als starter zonder eigen geld heb je een financieringstekort, als senior zit je vaak tegen wil en dank zelfs na tientallen jaren nog vast in je eigen woning. Het congres am:hypotheken op 27 september in Utrecht staat daarom dit jaar volledig in het teken van maatwerk. 

donderdag, september 27, 2018 -
09:00 tot 17:00
Locatie: 
Supernova Jaarbeurs Media Plaza, Jaarbeursplein Utrecht

Noordelijk Vastgoed Congres

Het doel van het congres is om een zo interessant mogelijk programma aan te bieden. Hierdoor kunt u uw kennis op peil houden en tevens nieuwe kennis vergaren. Daarnaast is netwerken een belangrijk onderdeel in de vastgoedwereld, ze bieden u een netwerkborrel aan het einde van het evenement.

donderdag, september 27, 2018 -
10:45 tot 17:00
Locatie: 
MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, Groningen

Utrecht Vastgoed

Hoe pakt Utrecht de nieuwbouw aan? Wat zijn de plannen en vastgoedambities? Hoe gaat het met het Utrechtse Stationsgebied? U hoort het op deze middag in het nieuwe WTC Utrecht. 

donderdag, september 27, 2018 -
12:15 tot 17:15
Locatie: 
WTC, Utrecht

Eindhovense Vastgoeddag

Op de Eindhovense Vastgoeddag komen vastgoedprofessionals uit de gehele regio bij elkaar. Sprekers van het hoogste niveau geven u actuele informatie en hun visie op alle facetten van vastgoed in de regio: hoe ziet de vraag naar kantoren, woningen en winkels er nu en in de komende jaren uit? Wat is de visie van de nieuwe Eindhovense wethouder op de toekomst van Eindhoven en hoe kijkt de markt ernaar? Welke stappen moeten er gezet worden om gebieden te vernieuwen?

donderdag, oktober 4, 2018 -
12:00 tot 17:00
Locatie: 
Kazerne, Paradijslaan 2-8, 5611 KN Eindhoven

Blockchain Conference 2018

Blockchaintechnologie kan de energietransitie versnellen, bijvoorbeeld door een oplossing te bieden voor het opschalingsvraagstuk door de groeiende vraag naar groene energie. Welke uitdagingen en kansen brengt dit met zich mee? Hoe gaan we om met privacy en wat kunnen we leren van concrete praktijkvoorbeelden? 

donderdag, november 1, 2018 - 10:00 tot vrijdag, november 2, 2018 - 17:00
Locatie: 
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Conversational Commerce Event

Ontdek op 22 november 2018 tijdens #CCE18 alles over conversational commerce. Met volop cases, trends, tools & apps. Claim nu je super early bird-ticket (50 procent korting!).Ontdek op 22 november 2018 tijdens #CCE18 alles over conversational commerce. Met volop cases, trends, tools & apps. 

donderdag, november 22, 2018 - 11:45
Locatie: 
Jaarbeurs Utrecht

Woningmakelaar van het jaar is een initiatief van Vastgoed Actueel