U bent hier

Agenda

Meesters in Maatwerk

Als starter zonder eigen geld heb je een financieringstekort, als senior zit je vaak tegen wil en dank zelfs na tientallen jaren nog vast in je eigen woning. Het congres am:hypotheken op 27 september in Utrecht staat daarom dit jaar volledig in het teken van maatwerk. 

donderdag, september 27, 2018 -
09:00 tot 17:00
Locatie: 
Supernova Jaarbeurs Media Plaza, Jaarbeursplein Utrecht

Noordelijk Vastgoed Congres

Het doel van het congres is om een zo interessant mogelijk programma aan te bieden. Hierdoor kunt u uw kennis op peil houden en tevens nieuwe kennis vergaren. Daarnaast is netwerken een belangrijk onderdeel in de vastgoedwereld, ze bieden u een netwerkborrel aan het einde van het evenement.

donderdag, september 27, 2018 -
10:45 tot 17:00
Locatie: 
MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, Groningen

Utrecht Vastgoed

Hoe pakt Utrecht de nieuwbouw aan? Wat zijn de plannen en vastgoedambities? Hoe gaat het met het Utrechtse Stationsgebied? U hoort het op deze middag in het nieuwe WTC Utrecht. 

donderdag, september 27, 2018 -
12:15 tot 17:15
Locatie: 
WTC, Utrecht

Makelaarsvak van de toekomst

Makelaarsvak van de toekomst. Wat doet u over 5 jaar?

De maatschappij verandert in een razendsnel tempo: digitalisering, transparantie, onlinisering, blockchain, cryptocurrency, uitschakelen van de middleman, platformeconomie etc. Ook het makelaarsvak is onderhevig aan deze invloeden. Verdwijnt de makelaar in de toekomst uit het straatbeeld? Wordt ook de vastgoedtransactie peer-to-peer? Schakelt de blockchain de rol van de makelaar uit?

dinsdag, oktober 2, 2018 -
12:00 tot 16:30
Locatie: 
Novotel, Europaboulevard 10, Amsterdam

Eindhovense Vastgoeddag

Op de Eindhovense Vastgoeddag komen vastgoedprofessionals uit de gehele regio bij elkaar. Sprekers van het hoogste niveau geven u actuele informatie en hun visie op alle facetten van vastgoed in de regio: hoe ziet de vraag naar kantoren, woningen en winkels er nu en in de komende jaren uit? Wat is de visie van de nieuwe Eindhovense wethouder op de toekomst van Eindhoven en hoe kijkt de markt ernaar? Welke stappen moeten er gezet worden om gebieden te vernieuwen?

donderdag, oktober 4, 2018 -
12:00 tot 17:00
Locatie: 
Kazerne, Paradijslaan 2-8, 5611 KN Eindhoven

Blockchain Conference 2018

Blockchaintechnologie kan de energietransitie versnellen, bijvoorbeeld door een oplossing te bieden voor het opschalingsvraagstuk door de groeiende vraag naar groene energie. Welke uitdagingen en kansen brengt dit met zich mee? Hoe gaan we om met privacy en wat kunnen we leren van concrete praktijkvoorbeelden? 

donderdag, november 1, 2018 -
10:00 tot 17:00
Locatie: 
Stadion Galgenwaard, Utrecht

De Dag van het Vastgoed

Na 10 jaar ervaring met het Nationaal Symposium Makelaardij – hét evenement voor de woningmarkt in Nederland – en een meer dan geslaagde eerste De Dag van het Vastgoed organiseert VastgoedPRO in 2018 een nieuwe editie van dit grootschalige evenement voor de professionals op de woningmarkt. 

donderdag, november 8, 2018 -
09:30 tot 18:30
Locatie: 
De Kromhouthal, Amsterdam Noord

Premium Edition Vastgoed 3.0

Nieuwe kennis is cruciaal in de vastgoedsector. Innoveren is onvermijdelijk. Hoe draagt een gebouw bij aan het geluk en welzijn van de gebruikers? Standaard is niet meer de standaard. Mobiliteitsconcepten, duurzaamheid, smart buildings en aangename leefomgevingen creëren klantwaarde. Wat brengt de toekomst, welke ontwikkelingen zijn relevant en wat betekent dit voor de vastgoedprofessional?

woensdag, november 14, 2018 -
11:00 tot 17:15
Locatie: 
Eindhoven

Conversational Commerce Event

Ontdek op 22 november 2018 tijdens #CCE18 alles over conversational commerce. Met volop cases, trends, tools & apps. Claim nu je super early bird-ticket (50 procent korting!).Ontdek op 22 november 2018 tijdens #CCE18 alles over conversational commerce. Met volop cases, trends, tools & apps. 

donderdag, november 22, 2018 - 11:45
Locatie: 
Jaarbeurs Utrecht

Woningmarkt Metropoolregio Amsterdam 2018

Het kan niemand ontgaan zijn: de woningmarkt kookt over en de Metropoolregio Amsterdam loopt daarin voorop. Waren het eerst stadsdelen Amsterdam-Noord, Nieuw-West en Zuidoost die sterk aan populariteit wonnen, nu is in feite elke woning in de regio populair. Dat olievlek-effect uit zich in de woningprijzen: zo zijn in Amsterdam de woningprijzen in vijf jaar tijd met 65 procent gestegen. De omliggende gemeenten volgen met een gemiddelde prijsstijging van 45 procent. Die cijfers zijn ruimschoots hoger dan in en om de andere grote steden. 

dinsdag, november 27, 2018 -
12:00 tot 17:00
Locatie: 
Novotel, Europaboulevard 10, Amsterdam

Woningmakelaar van het jaar is een initiatief van Vastgoed Actueel